Ja, vad ska man säga, det var en kul och produktiv idé. Ni kan läsa om grundtanken här. Jag har själv så här i efterhand uppskattat grejen. Det har varit kul att fundera och formulera sig, att försöka reflektera över saker, företeelser och sånt jag tyckt vart viktigt.

Man kan väl konstatera att det blivit rätt mycket teologi och kristen tro på den här bloggen. Kanske är det den största lärdomen, inspiration, både det man inspireras av och det man inspireras till är den bästa drivkraften när man försöker skriva saker. Jag får konstatera att jag skrivit ett antal mindre genomtänkta inlägg, bara för att skriva något, inte fullt så inspirerade, men att vissa inlägg också kommit ur mina funderingar, från böcker jag läst, från Bibeln, eller från personer jag mött, där åtminstone jag själv tyckt att det funnits något viktigt, som var värt att fundera mer kring.

Tack Linus att jag fick chansen att blogga, och jag är glad att jag satte igång med det. Den här bloggen planerar jag skall fortsätta, även om jag inte siktar på ett inlägg om dagen längre… Tyvärr får jag ju bara konstatera att det i slutändan inte höll hela vägen ”in i kaklet” som det så vackert heter.