2 Comments

  1. Lisa Malmqvist

    Nej det är inte så. Jag är ingen profet, jag talar inte i tungor (fast det är inte riktigt sant – det har hänt – i ensamhet i bön), men jag känner att Gud har gett mig helig ande och som visar sig för mig på många sätt. Att vara Karismatisk betyder inte för mig att jag måste synas och höras eller inte tänka själv, det betyder att jag är fylld av Guds ande och använder mina gåvor på det bästa sätt jag kan.

    • Johan Danz

      Tror det du skriver är viktigt! En viss typ av ledarskap i karismatiska sammanhang har hävdat att man inte får ifrågasätta. Det tror jag lätt blir sekteristiskt.
      Tvärt om vill ju Jesus att vi ska använda våra hjärnor och hjärtan. Sen tror jag att det är helt rätt, fokus ska inte ligga på mig och att jag ska synas, utan på Jesus och att ”han ska bli större”!

Kommentera