Då var det dags igen! Blogg 100 en gång till!

(null)
En gång till alltså. Varje gång Blogg 100 kört så har jag hängt på och nu kör det igång igen. Grundtanken är att man bloggar minst ett inlägg om dagen i hundra dagar. En rätt så stor utmaning faktiskt. Vill du veta mer så kolla här.
Eftersom jag antagligen inte kommit igång med den här bloggen utan det här projektet så känns det kul att få hänga på igen.
Om du har läst flera inlägg här på bloggen så kanske du märkt att huvudämnet är Jesus och den kristna tron. Det har jag tänkt att fortsätta med under de här hundra dagarna av bloggande.
Jag har faktiskt tänkt ut ett ämne som jag tänker börja med och det tillkännager jag under morgondagen när Blogg100 börjar på riktigt. Men ett ämne räcker inte för hela perioden så har någon tips om spännande ämne om Jesus och den kristna tron som jag kan skriva om så mottas förslag tacksamt i kommentarsfältet här nedanför!

Kommentera